Skip to main content
Gandariasbeitia-Zubizarreta sendiak utzitako argazkia.

Gandariasbeitia-Zubizarreta sendiak utzitako argazkia.

Bilboko
zaporea
berreskuratu dugu

1912. urtearen hasieran, bilbotar batzuek erabaki zuten Bilbok kalitatezko garagardo bat behar zuela eta La Cervecera del Norte sortu zuten. Barietate ezberdinen artean, osagai onenak eta elaborazio zainduarekin Oro garagardoa sortu zuten. Basurtun jaio zen garagardoa, eta munduan saritua izan da bere zaporeagatik.

Sasoi batean edan eta bizi genuen garagardoa da Oro.


Iragazi gabeko
garagardo txigortua

Kobre-kolore nabarmena duen garagardo txigortua da Oro. Malta txigortuen usain bizi tipikoek intxaurra eta espezia-ogia gogorarazten dituzte. Gainera kakao-hondo mikatza eta melokotoi lehorra ditu. Garagardo konplexua da, apur bat mingotsa eta oso atsegina ahoan.

 

Oro egiteko prozesuan ez da hartziduran erabilitako legamia iragazten. Horrela, gorputz eta zapore gehiago lortzen dugu, sentsazio arin eta freskagarriarekin konbinatzen direnak. Gainera, legamia suspentsioan geratzen denez, garagardoak itxura belatua du.

Berezko
liturgiaduen
garagardoa

Iragazi gabeko garagardoa denez, elaborazio-prozesuaren amaieran kendu ez den legamiaren arrastoak geratzen dira botilaren oinarrian. Horregatik, Ororen esentzia, gorputza eta zaporea gordetzeko, hiru urrats egingo ditugu zerbitzatzean.

Lehenik eta behin, botilaren hiru laurdenak bota behar dira astiro, pixka bat okertuta dagoen kopa batean. Gero botilari eragingo diogu mugimendu zirkular leunak eginez. Horrela, botilaren behealdean geratu diren legamia apurrak jasoko ditugu. Azkenik, edalontzia bertikalean jarrita gainerako garagardoa isuriko dugu, apar ederra lortzeko.

  • 1 Kopa ur hotzarekin garbitu.
  • 2 Okertu kopa eta arretaz garagardoa isuri
  • 3 Utzi garagardo apur bat botilan eta leuntasunez eragin.
  • 4 Gainerako garagardoa bota eta Oroz gozatu.

Iragazi gabeko garagardoa denez, elaborazio-prozesuaren amaieran kendu ez den legamiaren arrastoak geratzen dira botilaren oinarrian. Horregatik, Ororen esentzia, gorputza eta zaporea gordetzeko, hiru urrats egingo ditugu zerbitzatzean.

Lehenik eta behin, botilaren hiru laurdenak bota behar dira astiro, pixka bat okertuta dagoen kopa batean. Gero botilari eragingo diogu mugimendu zirkular leunak eginez. Horrela, botilaren behealdean geratu diren legamia apurrak jasoko ditugu. Azkenik, edalontzia bertikalean jarrita gainerako garagardoa isuriko dugu, apar ederra lortzeko.

Ezagutu gure
promozioak eta
parte hartu

Lortu ORO afari bat (2 pertsonentzat)
Lortu ORO afari bat (2 pertsonentzat)

Amaituta

DASTA NAZAZU ORO
DASTA NAZAZU ORO

Probatu doan zure ORO garagardoa

Amaituta

33 cl-ko botila

33 cl-ko botila

Futbolari buruzko tertulia, Pagatik jeitsi ondorengo trago freskagarria, hizketaldi bat Bilboko Itsasadarrari begira.

Zure bezeroei Oro garagardoa eskeini nahi al diezu?

Jarri gurekin kontaktuan

  • Arduraduna: S.A. DAMM (+ INFO)
  • Helburua: Interesdunek egindako eskaera/iradokizun/zalantzak erantzun eta kudeatzea.
  • Legitimazioa: Interesdunaren onespena
  • Eskubideak: Sartzea, zuzentzea eta datuak, baita ere beste eskubide batzuk, kentzea informazio gehigarrian azaltzen den bezala.(+ INFO)
  • Informazio gehigarria: Lege oharra - Pribatutasun politika
Irakurri ditut eta ados nago S.A. DAMM-ren datu pertsonalen babeserako informazioarekin.